DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS …


Johan Pierik van BPV Belastingadviseurs en voorzitter van Stichting Blauwvingerrally :

Al jaren presenteert Lammert Huizinga de slotmanifestatie van de Blauwvingerrally. te Zwolle.
De stichting heeft als doel om voor (chronisch) zieke kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar een bijzondere, exclusieve, culinaire, autorit te organiseren.
De Blauwvingerrally vond in 2015 voor de tiende keer plaats.
Het thema is: Eén dag niet ziek
Lammert laat iedere keer weer zien dat hij een uitstekend presentator is die niet zichzelf, maar vooral de anderen op de voorgrond laat treden. 
Ook toont hij dat hij al improviserend prima om kan gaan met de wisselende omstandigheden.

Piek Stor, Zutphen 

Lammert was de gastheer op het door ons georganiseerde Bijenfeest.  Naar schatting liepen er drie- tot vierhonderd mensen in en uit. Als gastheer Harrie ontving hij de mensen over de rode loper. Hij ging gekleed in jacquet, met bijpassende gele sjerp.
Op afwisselende wijze kondigde hij de diverse programmaonderdelen aan. Sprekers werden er op gepaste, theatrale wijze aan herinnerd als hun tijd echt op was.
'Harrie' heeft met zijn optreden sfeer weten te zetten en een lach doen ontstaan. Hij heeft ons als organisatoren de ruimte gegeven om mensen te kunnen ontvangen zonder dat we hoefden te zenuwen over het programma en of de dag wel liep. Daardoor konden wij ook genieten van de dag.
Wat mij betreft: op elk evenement een bijdrage van Lammert, die zorgvuldig een luchtige sfeer creëert!

Herma Dorrestein van Macina

Lammert was op ons Ghanees Benefietfeest op 26 jan. ’13.  Lammert denkt mee in wat je wil bereiken en hoe dat vorm te geven. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt die de mensen ter plekke kregen en betaalden.  Hij wist iedereen op een leuke manier zo gek te krijgen om in afrikaanse kleding tegen een jungleachtergrond in een bamboelijst te poseren. Uiteindelijk heeft iedereen erg veel lol. Hij heeft de sfeer van ons feest verhoogd en een flinke financiële bijdrage geleverd. Volgende keer weer van de partij Lammert!

Cocky Baghus van Laurens Wonen Rotterdam:

Als woningcorporatie voor ouderen organiseren wij jaarlijks een feestelijke middag voor de leden van onze bewonerscommissies. Al twee keer is Lammert daarbij aanwezig geweest, samen met Frans Zahi Nouws, die voor de muzikale omlijsting zorgde. Lammert maakte de foto’s, één keer als Joop, en de tweede keer als kapitein Harrie. Beide keren zorgde hij voor hilarische situaties, een hoop lol bij onze huurders, en mooie foto’s na afloop!
Goed gedaan! Er volgt vast ook nog wel een derde keer!

Met vriendelijke groet,
Cocky Baghus-van den Berg
directiesecretariaat/PR & Communicatie/P&O

René Krol van Strukton Engineering: 

Iedereen op kantoor vondt het geweldig hoe jullie ons hebben vermaakt op de Abel Tasman. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar zonder al te veel aandacht te trekken hebben jullie een leuke sfeer toegevoegd aan ons uitje. Grappig hoe jullie eea begeleidden op een ongedwongen manier van "acteren".
Joop, de foto's die je gemaakt heb zijn zeer gewild. Ik zou jullie zo weer boeken. Namens Strukton, Rene KrolKees de Groot, Associate bij Bath Consultancy Group, network founder bij cws de groot organisatieadviseurs associate bij De Baak Management Centrum VNO-NCW 


Zaterdag 31 maart 2012 was Lammert in de gedaante van Harrie een mengeling tussen ceremoniemeester, veldwachter, entertainer, stand-up comedian en zichzelf. Er moest een school worden geopend, wethouder, kinderen, ouders, gasten, en genodigden werden door Harrie met humor, charme en strengheid de goede kant op gelogistiekicieerd. Harrie was geweldig in het treffen van De Juiste Toon: serieus en toch komisch, flexibel en toch op koers, een enorme steun in het soepeltjes laten verlopen van zulks evenement. Dus: stuntelige aankondigers maak ruim baan want Lammert komt er aan.


Anneke Wienema, projectleider MEE


Beste Jaap en Joop,
Jullie bijdrage aan de MEE Vakantiebeurs van afgelopen zondag 22 januari was geweldig! Jullie waren energiek, voortdurend in actie, flexibel en overal voor in te zetten (ook als zich spontaan wat voor deed). Jullie vormden echt een meerwaarde die de sfeer op de beurs positief beēnvloedde. Daarbij hadden jullie goed gevoel en respect voor de verschillende soorten bezoekers die er rondliepen (van wethouder tot bezoeker met het syndroom van down).
Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, Anneke Wienema


Sonja van der Zande, Vestia Westland


Ingezet samen met Frans Zahi bij eindejaars personeelsfeest Hi die Lammert (Joop), Wat hebben wij genoten hier bij Vestia Westland vorige week met ons Kerstfeest. Iedereen heeft het er nu nog over! Het toppie! Bedankt!
Gr.Sonja


Carel Bikkers MSc., CEO, Audax 


Ingezet bij KwikFit, Audax en voor een privéparty.
"Kent u dat: een drukke agenda en op twee plaatsen tegelijk moeten zijn? Ik wel! Hoe kwam ik destijds weg uit de excursie waar ik bij moest zijn, maar eigenlijk de tijd niet voor had? Ik heb me laten arresteren door Lammert Huizinga, die op kwam draven in het uniform van een agent uit het jaar nul. Niemand van mijn mensen had in de gaten dat dit een act was.... DUS............Lammert is een begiftigd acteur die een opdracht omwerkt in een spel waar ieder in gelooft. Improviseren met geloofwaardigheid is zijn motto. Hij redde mij. En hij kan ook u redden. Als dagvoorzitter, als ‘in-stant ’ manager die gegarandeerd relevante traffic genereert, of als bijzonder gastheer. Ik beveel Lammert van harte bij u aan.
Carel Bikkers”


Bert Klaaysen interieur & meubeldesigner, inspirator, ideeénmaker, design Ingezet als gangmaker in bij CPA Next level 2010 


"Als je een katalysator nodig hebt om bezoekers uit hun dagelijkse beslommeringen te halen en de aandacht wil focussen op je evenement dan moet je Lammert Huizinga hebben. Voor CPA Next Level 2010 heeft Lammert als ‘Harry ’ de bezoekers uitstekend ontvangen, aangesproken en begeleid, improviseren is voor Lammert een tweede natuur. CPA Next Level 2010 was een evenement voor ondernemers uit de regio georganiseerd in Podium en filmtheater in Apeldoorn. Ik kan Lammert van harte aanbevelen.
Bert Klaaysen”


David Bloch, Director, Perfect Presentation 

Diverse malen met succes aanbevolen bij opdrachtgevers en ook in die hoedanigheid samengewerkt.
"De optimale formule voor de overdracht van kennis is een smeu ïg mengsel van INFORMATIE, MOTIVATIE en ENTERTAINMENT. Wat helaas het overgrote deel van (zakelijke) bijeenkomsten kenmerkt is juist een gebrek aan evenwicht: meestal is er een pijnlijke overdaad aan informatie (meestal de lezingen-vanaf-het-scherm-met-behulp-van-de-beamer ... ofwel: be-aamer) met tussendoor of aan het einde van het programma iets ludieks. Lammert is een expert in het waar mogelijk herstellen of scheppen van evenwicht in een programma. Zijn sprankelende creativiteit-in-het-moment -die getuigt van zijn authenticiteit, durf, lef, theater-/improvisatie-achtergrond en mensenkennis - is een krachtig middel om sfeer te scheppen vanaf het moment dat de deelnemers arriveren. Zet hem in, vraag zijn advies en input voor uw programma, en u zult er profijt van hebben.
Hoewel ik Lammert maar korte tijd ken, ben ik getroffen door zijn ‘zoeken naar de waarheid’, zijn oprechtheid, zijn gevoel voor rechtvaardigheid en zijn bereidheid om het nodige te doen om het gestelde doel te bereiken. Een trouwe vriend met een groot hart . . .”


Patricia Dolman Sustainability, Marketing & Business PEFC


Vanaf 2004 diverse malen ingezet bij beurspresentaties.
"Als u het succes van uw bedrijf wilt vergroten tijdens een beurs, roep dan de hulp in van Lammert. Als entertainer krijgt Lammert -desgewenst iedere keer uitgedost als een ander typetje - zelfs de meest verlegen bezoeker op de stand. Bovendien is hij in staat om op en rond uw stand een grondige voorselectie te maken van bezoekers, daardoor kunt u zich concentreren op de contacten die er echt toe doen. Daarnaast kent Lammert aan het einde van de dag zo ongeveer alle bezoekers, en weet of het een onïnteressante bezoeker is of een potentiële of bestaande klant. Lammert entertaint dus niet alleen, hij denkt en werkt ook mee aan het realiseren van uw (beurs-)doelstellingen.”


Ralph Makx, Internet Marketing Specialist and Web Developer, Amakx


Diverse malen aanbevolen bij zakenrelaties.
"Lammert Huizinga is een uitstekende keuze voor entertainment voor uw bedrijf, vereniging of tijdens een feestje thuis, want er is ten alle tijden zakelijke duidelijkheid, flexibele en efficiente time-management en tenslotte brengt hij een gegarandeerde act of voorstelling. Doen! ”


Peter Eijssen, Entrepreneur, 1op1 ElevatorPitch training & Event 


Diverse malen aanbevolen bij zakenrelaties. "Lammert is een gepassioneerde levenskunstenaar, die van zijn plezier zijn werk heeft gemaakt. Afspraak is afspraak, Helemaal de correcte persoon. ”


Eric Steffens Producer/ Directeur Qube Mediaproducties 


Diverse malen aanbevolen en ingezet als tv-acteur.
"Wat mij bijblijft, zijn Lammert's flexabliteit en open mind. Het is prettig werken met Lammert”. EricSteffens


Edwin Stokkink, Eigenaar, RBMC * RegioSpecials 


Diverse malen aanbevolen bij zakenrelaties. "Met plezier beveel ik u Lammert aan voor hen die het traditionele zaken doen op een humorvolle maar effectieve manier willen doorbreken. Lammert zie ik zelf als een soort "Sinterklaas". Eenmaal in zijn rol is hij in staat om veel voor u te bereiken doordat de invulling van 1 van zijn vele typetjes zorgt hij kinderlijk eenvoudig dat de acceptatiegraad wat voor u en voor mij gemiddeld ligt, bij hem in het kwardraat naar boven toe word vergroot, bij alle mensen die hij aanspreekt. Zoals de Sint iedereen op schoot krijgt, zorgt Lammert ervoor dat hij voor u essentiele en belangrijke informatie krijgt van de persoon of het bedrijf waar u graag zaken mee doet of reeds zaken mee doet. Gaat het u slechts om het krijgen van verbinding, dan is ook hij de juiste man! Flexibel, oprecht, mensen mens en harde werker zijn enkele kern competenties van hem die mij zo door het hoofd schieten, maar de digitale ruimte is te kort om hem precieser te omschrijven. Daarvoor zou u hem moeten ontmoeten zodat u begrijpt wat ik bedoel. ”


Wim ten Hove, Eigenaar/directeur van PBN-Music & Events, Zwolle


Bij vele evenementen ingezet als butler en in andere creaties "Lammert, is een zeer vakkundige en veelzijdig acteur, niet alleen in gebaar maar ook verbaal, vele typetjes mogen bewonderen en geboekt voor vele Events, en altijd meedenkend met de klant, een aanraader voor elk event. En fijn mens om mee te mogen werken. ”


Arjan Broekman Mede-eigenaar van Grand Café Het Wijnhuis, Zwolle, winnaar van diverse ondernemersprijzen


Diverse malen ingezet bij evenementen. "Lammert huren wij altijd in met de Moederdag Tandemdag als begeleiders Jaap en Joop ze verzorgen de gasten en creeeren de juiste sfeer met hun eigen stunts en humor zeker een meer waarde voor deze dag. ”


Diederik van der Stouw, Eigenaar, Zorgen Zonder Zorgen.nl /Fun4you.nu


Ingezet als Foute Fotograaf Joop.
"Het optreden van Lammert in de creatie van fotograaf Joop is fantastisch! Tijdens de jaarlijkse kerstmeeting van Fun4You weekend/vakantie opvang was Joop zeer succesvol. Deelnemers lieten zich met veel plezier samen met ouders en broers/zussen op de gevoelige plaat vastleggen. Joop trok aandacht zonder de aandacht van het evenement weg te trekken. Super gedaan Joop! Elian Blaaser, Eigenaar, directeur en creatieve duizendpoot, Creative Solutions b.v. (opdrachtgever) Ingezet bij diverse evenementen. Lammert, Ik heb heel wat keren van de bijzondere talenten - ja het zijn er velen - tijdens zowel grote events als intieme bijeenkomsten gebruik gemaakt. Nooit een misser altijd een succes. Soms als Lammert bezet was en er een uitwijk naar een collega was, dan was het vaak toch net niet wat ik ervan verwachtte. Aan de kwaliteit die Lammert biedt raak je gewend. En er zijn niet zoveel veelzijdige acteurs in Nederland die zo goed kunnen improviseren.


Jan Bakhuis Directeur/eigenaar Jalex Entertainment Doetinchem


Meerdere malen ingezet als entertainer en Foute Fotograaf Joop. Top qualities: Personable, High Integrity, Creative. Lammert heb ik leren kennen als een gedreven, integere, creatieve en correcte persoonlijkheid, die zijn werk (alle diverse richtingen) tot in perfectie wil en kan uitvoeren. Ik werk graag met Lammert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten